Neptun Makedonija

Neptun Makedonija

By NEPTUN MAKEDONIJA D.O.O

  • Category: Business
  • Release Date: 2019-05-16
  • Current Version: 1.0.4
  • Adult Rating: 4+
  • File Size: 35.51 MB
  • Developer: NEPTUN MAKEDONIJA D.O.O
  • Compatibility: Requires iOS 10.0 or later.
Home > Business > Neptun Makedonija

Description

Нептун ја направи првата мобилна апликација во Македонија за онлајн шопинг на апрати за домаќинство, бела техника, телевизори, смартфони и компјутери. Онлајн купувањето никогаш не било полесно! Преку вашиот смартфон може да ги погледнете сите производи, да ги изберете и платите потребните производи и истите да ви бидат доставени до вашиот дом или пак да ги подигнете од нашите 25 продавници ширум Македонија. Придобивка плус и голем напредок во онлајн купувањето е овозможувањето на нашите купувачи кои се дел од лојалната програма “happy” да можат да ги користат бенефициите и онлајн. Тоа се: повластените “happy” цени (цените со попуст), добивање и користење на наградните поени и стекнувањето на нивоа на лојалност. Со најавувањето на вашиот “happy” акаунт ќе имате увид во: набавените производи, добиените поени, нивото на лојалност. Со мобилната апликација бидете секогаш во тек со промоциите на Нептун. За секоја голема промоција ќе добивате нотификација на вашиот смартфон.

Screenshots

keyboard_arrow_up